Premijer liga - Sautempton iz 2 u 1 do pobede u derbiju fenjeraša! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga - Sautempton iz 2 u 1 do pobede u derbiju "fenjeraša"! (video)

Zanimljiv meč viđen na "Sent Meriju".

Domaćin uspeo da nadoknadi zaostatak iz prvog dela igre i osvoji tri boda prvi put još od sredine septembra (2:1).

Floresovi izabranici su imali blagu inicijativu tokom prvog dela igre, što su uspeli da krunišu u 24. minutu zahvaljujući grešci Stivensa koja je omogućila lak pogodak Saru i vođstvo "stršljenova" na "Sent Meriju".

Sar je imao ubrzo još jednu priliku, ali inervencija MekKartija je sprečila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novi gol ofanzivca Votforda.

Drugo poluvreme je počelo takođe prilikom Sara, ali od tada sledi dominacija "svetaca". Šejn Long je oprobao šut u 69. minutu, ali je golman gostiju odlično reagovao. Minut kasnije kontroverze oko VAR tehnologije koja ipak na kraju ostavlja domaći tim bez penala.

A onda sledi ples Ženepoa po gol-aut liniji i sjajna asistencija za Ingsa koji postiže gol za 1:1 u 78. minutu igre. Ubrzo je usledio i veliki preokret.

Vord-Prouz je pokazao još jednom da je pravi majstor za slobodnjake, miljenik Sautemptona odličnim šutem u 83. minutu kompletira preokret i veliku pobedu domaćina (2:1).

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga 1 - Rajković do boda u zadnjim sekundama meča, šest golova i crveni u Monpeljeu! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019

Mihailo Ristić odigrao tek desetak minuta za Monpelje, istog učinka je i Jovanović u Bordou...Lil - Dižon 1:0.."Doge" su stigle do pobede "na mišiće"...Slavili su minimalnim rezultatom protiv Dižona zahvaljujući golu Osimena u nadoknadi prvog dela igre, nad napadačem je bio napravljen penal...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.