Veče Aleksandra Mitrovića!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče Aleksandra Mitrovića!

Srpski fudbaler nastavlja da briljira.

Fulam je upisao novu pobedu u Čempionšipu u duelu nekadašnjih premijerligaških timova. Ekipa za koju nastupa naš Aleksandar Mitrović je danas savladala Svonsi u gostima sa 1:2 zahvaljujući srpskom reprezentativcu.

Aleksandar Mitrović je sa dva gola uspeo da dovede ekipu Fulama u prednost od 0:2 već nakon prvog poluvremena.

Srbin je prvo u 22. minutu iskoristio odbitak nakon prečke koju je pogodio Kamara, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 43. minutu u situaciji 1 na 1 sa golmanom lako savladao svog protivnika.

Ipak, u nastavku se domaćin nije predavao, i na kraju je uspeo da postigne gol preko Bajersa.

Međutim, to je bilo sve od Svonsija danas, Fulam je izašao kao pobednik, a Aleksandar Mitrović kao heroj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako samo briljira Mitar! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019

Aleksandar Mitrović je nezaustavljiv...Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović je postigao svoj 23. gol ove sezone ako računamo golove za klub i reprezentaciju...U meču protiv Svonsija u okviru 19. kola Mitar je zatresao mrežu domaćina u 23. minutu meča nakon prečke koju je pogodio Kamara...Glavom...

Nastavak na Sportske.net...

Liga 1 - Mitrović pokleknuo pred Lionom! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019

"Lavovi" uspeli da preokrenu...Ekipa Strazbura je povela, ali je na kraju meč pred domaćim navijačima završila kao poražena ekipa (1:2)...Domaći tim je bio konkretnijiu prvih dvadesetak minuta, odlična akcija je rezultirala golom u 22. minutu. Gol upisuje Fofana na asistenciju Ažorkua...Lion...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.