Pad Bavaraca! Bajern pogađao prečke i stative, Leverkuzen ima paklen tandem!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad Bavaraca! Bajern pogađao prečke i stative, Leverkuzen ima paklen tandem!

Zanimljiva utakmica u Minhenu.

Poraz Bajerna koji dodatno komplikuje situaciju na vrhu Bundeslige. Danas je u Minhenu slavio Leverkuzen sa 1:2.

Prvu šansu imao je Gnabri koji je pogodio stativu, a onda šok za Bavarce.

Sjajna akcija fudbalera Leverkuzena u 10. minutu meča. Tada je Kevin Foland video Bejlija koji je utrčavao i koji je super brz, a ovaj fudbaler je uspeo da postigne gol za 0:1.

Bajern je napadao i stigao je do gola u 34. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu utakmice. Tada je Tomas Miler dobio loptu, našao se u dobroj situaciji da šutira, uradio je to levom nogom i pogodio je gol za izjednačenje.

Ipak, radost domaćina se tek završila, a na drugoj strani ponovo ista kombinacija koja je ubitačna.

Foland je video Bejlija, ovaj je ponovo pobegao odbrani, šutirao i - pogodio. Verovali ili ne, to je bio konačan rezultat postavljen u 35. minutu meča.

Leverkuzen je završio utakmicu sa igračem manje pošto je Tah dobio crveni karton, verovatno nezasluženo nakon faula nad Levandovskim.

Drama na samom kraju, Bavarci su ponovo pogodili prečku, a verovali ili ne, čak četiri puta su pogađali okvir gola na današnjoj utakmici što je svakako uticalo na konačan ishod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern poražen u prvoj utakmici posle pobede nad Zvezdom

Izvor: RTS, 30.Nov.2019

Fudbaleri minhenskog Bajerna poraženi su od Bajera iz Leverkuzena rezultatom 2:1 u utakmici 13. kola Bundeslige. Bajern je tako doživeo neuspeh u prvom meču posle ubedljivog trijumfa nad Crvenom zvezdom u Beogradu (6:0). . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.