Potvrđeno je: Cedevita i Olimpija nastavljaju zajedno

Izvor: Mondo, 31.Maj.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno je: Cedevita i Olimpija nastavljaju zajedno

Hrvatski i slovenački klub sledeće nedelje predstavljaju detalje tog partnerstva.

Foto: MN Press

U četvrvtak je najavljeno kao ekskluzivna informacija, a u petak potvrđeno sa zvaničnog mesta.

KK Cedevita je dan posle gubitka titule i prekida petogodišnje dominacije u Hrvatskoj potvrdila pregovore sa Olimpijom o partnerstvu, koje zagrebački mediji najavljuju kao spajanje u jedan klub: Olimpiju Cedevitu.

U petak je na adrese redakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Hrvatskoj i Sloveniji poslat poziv na konferenciju za novinare na kojoj će biti više reči o tom projektu.

"S veseljem možemo potvrditi da su u toku pregovori sa slovenačkkim partnerima u košarkaškom klubu Petrol Olimpija Ljubljana. Detalje projekta ćemo vam predstaviti na konferenciji za novinare zakazanoj u utorak, 4. juna, u dvorani Stožice u Ljubljani, gde će o projektu govoriti predsednik KK Olimpija Tomaž Berločnik i predsednik KK Cedevita Emil Tedeski", piše u saopštenju Cedevite.

Očekivano je da posle te konferencije bude jasnije mnogo pojedinosti - poput nedoumice oko toga čiji će taj klub biti predstavnik sledeće sezone - Slovenije, koja je već ispunila svoju kvotu od dva tima (bez eliminisane Olimpije) ili Hrvatske, čije bi mesto ovim potezom bilo "preseljeno" u Ljubljanu.

U svakom slučaju, čini se da definitivno nastaje KK Olimpija Cedevita.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Stvara se novi klub, Cedevita potvrdila pregovore sa Olimpijom

Izvor: RTS, 31.Maj.2019

Dan posle gubitka titule i prekida dominacije u Hrvatskoj košarkaški klub Cedevita potvrdila je da pregovara sa ljubljanskom Olimpijom o partnerstvu koje se najavljuje kao spajanje u jedan klub - Olimpiju Cedevitu. . Spajanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.