Olimpijakos preko Aston Vile do finala Lige konferencija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024, 09:51

Olimpijakos preko Aston Vile do finala Lige konferencija

Fudbaleri Olimpijakosa plasirali su u istorijsko, prvo finale evropskih kupova, pošto su pobedom 2:0 nad Aston Vilom u revanšu polufinala osigurali plasman u finale Lige konferencija u kom će 29. maja u Atini igrati protiv Fjorentine.
Ajub El-Kabi, trostruki strelac u pobedi Olimpijakosa 4:2 u prvom meču u Birmingemu, dao je večeras još dva gola Aston Vili.
Prvo je u 10. minutu iskoristio asistenciju Kinija da ponovo matira Emilijana Martineza, da bi u 81. osigurao pobedu i plasman grčkog kluba u prvo finale nekog evropskog kupa.
Finale Lige konferencija igraće se na stadionu AEK-a, gradskog rivala Olimpijakosa. Pobednik Lige konferencija imaće obezbeđeno mesto u Ligi Evrope naredne sezone....
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nikola Jokić - Reprezentativac Srbije!" Oglasio se Košarkaški savez Srbije i objavom izazvao lavinu komentara

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2024

Košarkaški savez Srbije (KSS) saopštio je da je ponosan na centra Denvera Nikolu Jokića, koji je noćas proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pešić: Ponosni smo na Jokića, potvrdio je da je najbolji igrač sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2024

Svi smo mi ponosni na Nikolu, ne samo što je ponovo potvrdio da je najbolji igrač današnjice, nego i zbog svega što on sa sobom nosi, izjavio je danas selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić nakon što je košarkaš Denvera Nikola Jokić proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige...Jokić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.