Poluvreme: Srpski košarkaši u pozamašnom zaostatku protiv Francuske

Izvor: Blic, 15.Avg.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Srpski košarkaši u pozamašnom zaostatku protiv Francuske

Košarkaška selekcija Srbije igra prvi duel na turniru u Francuskoj protiv domaće selekcije i posle prvog poluvremena gubi sa 38:25.

Svima je jasno da su Francuzi, zbog mnogih otkaza igrača širom Evrope, trenutno najveći favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva u Sloveniji, pa su “trikolori” moćno krenuli i protiv “orlova” - 7:0.

Uspela je srpska selekcija da konsoliduje redove i krene sa boljim šutem, pa je u tri minuta uspela da smanji prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protivnika na 12:10.

Ujednačeno je bilo do kraja prve četvrtine koja je završena sa 16:14.

Francuz Ažinka je preuzeo stvaru u svoje ruke početkom druge deonice i ubacio četiri poena, pa je u ostale saigrače uspeo da rezultatski koliko-toliko odvoji domaći sastav - 25:18.

Razlika se do kraja samo povećavala, pa su "orlovi" na odmor otišli sa "-13" - 38:25.

Najbolji u redovima Srbije u prve dve četvrtine bili su Nenad Krstić, Bogdan Bogdanović i Stefan Marković sa po pet ubačenih poena, dok su kod francuske reprezentacije dominirali Aleksis Ađinka i košarkaš Partizana Žofri Lovernj sa po devet koševa.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme: Srpski košarkaši u pozamašnom zaostatku protiv Francuske

Izvor: Dzungla.org, 15.Avg.2013

Košarkaška selekcija Srbije igra prvi duel na turniru u Francuskoj protiv domaće selekcije i posle prvog poluvremena gubi sa 38:25.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.