Poluvreme: Orlovi prave feštu u reketu, Srbija ubedljivo vodi protiv Gruzije

Izvor: Blic, 16.Avg.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: "Orlovi" prave feštu u reketu, Srbija ubedljivo vodi protiv Gruzije

Srpska košarkaška reprezentacija igra drugu utakmicu turnira u Francuskoj i posle poraza od domaće selekcije u veoma zanimljivom meču, vodi na poluvremenu protiv reprezentacije Gruzije sa - 42:27.

Srbija je mnogo bolje krenula i sjajnom igrom Nenada Krstića, koji je za šest minuta dao sedam poena, ostvarila prednost od 13:6.

Pošlo je za rukom protivniku da preko Sanikidzea i Sanadzea dođe do jednog poena razlike (15:14), ali je Štimac ubacio dva poena iz reketa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa je prva četvrtina završena sa 17:14.

Kao i na startu susreta, tako i u drugoj deonici, srpski košarkaši su silovito krenuli, a Štimac je nastavio sa poenima, kao i Krstić, pa se može istaći da su “orlovi” bili neverovatno dominantni pod obručem - 33:20.

Srpska reprezentacija je samo nastavila da održava visoku prednost, pa se na odmor otišlo sa pozamašnih “+15” - 42:27.

Kapiten Krstić u prve dve deonice ubacio devet poena, dok ga je kolega iz reketa Štimac ispratio sa osam datih koševa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme: "Orlovi" prave feštu u reketu, Srbija ubedljivo vodi protiv Gruzije

Izvor: Dzungla.org, 16.Avg.2013

Srpska košarkaška reprezentacija igra drugu utakmicu turnira u Francuskoj i posle poraza od domaće selekcije u veoma zanimljivom meču, vodi na poluvremenu protiv reprezentacije Gruzije sa – 42:27.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.