Pojačanje i u Sautemptonu: “Bombica” od 7.000.000 evra iz reprezentacije Španije

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačanje i u Sautemptonu: “Bombica” od 7.000.000 evra iz reprezentacije Španije

Sveci pobedili u konkurenciji Njukasla, Aston Vile, Vest Hema i Real Sosijedada. Mladi napadač stiže na lekarske preglede

Sautempton je dobio prvo pojačanje za narednu sezonu! I to prilično dobro.

Sveci sa Sent Meriza su aktivirali otkupnu klauzulu talenotvanog španskog napadača Huanmija iz Malage i za 7.000.000 evra dobili zeleno svetlo od kluba iz Andaluzije.

Dugo je trajalo natezanje u pregovorima dva kluba, Malaga nije želela da se odrekne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mladog napadača, ali je morala da popusti jer nije stavila dovoljno jaku otkupnu klauzulu. Hunami je eksplodirao u dresu Malage i čak debitovao za A selekciju Španije, a na Pirinejima ga vide kao jednog od najtalentovanijih napadača.

Za Hunamija su se interesovali Vest Hem, Njukasl, Aston Vila i Real Sosijedad, ali je Sautemtpon bio najbrži i obezbedio dolazak španskog golgetera.

Hunami je na putu za Sautempton gde će obaviti lekarske preglede i biti predstavljen kao prvo veliko pojačanje Svetaca.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.