Prvi veliki transfer Evertona: Kupljen Deulofeu za 6.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi veliki transfer Evertona: Kupljen Deulofeu za 6.000.000 evra

Ono što nisu uspele prethodnog leta, Karamele su ostvarile ovoga puta

Everton je dobio prvo veliko pojačanje za narednu swzeonu! Đerar Deulofeu prelazi na Gudison Park u transferu teškom 6.000.000 evra.

Posao je zaključen, očekuje se još zvanična promocija mladog Španca u Liverpulu. Deulofeu je pretprošle sezone igrao kao pozajmljen igrač Barselone na Gudisonu i ostavio je odličan utisak. Everton je želeo da ga otkupi, ali Barselona nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << htela i poslala je mladog ofanzivca na još jednu pozajmicu - u Sevilju.

Iako dovedena kao veliko pojačanje, Deulofeu se nije naigrao  u Sevilji jer ga je vrlo brzo iz ekipe istisnuo Aleks Vidal. U drugom delu sezone je uglavnom ulazio u igru sa klupe, a Sevilja nije imala nameru da ga oktupi ili da produži pozajmicu.

Međutim, Roberto Martinez nije zaboravio dobre partije Deulofeua i opet ga je pozvao. Ovoga puta Barselona nije imala ništa protiv. Jednog od najtačentovanijih igrača se odrekla za sumu od 6.000.000 evra i Deulofeu će naredne tri godine provesti na Gudison Parku.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pojačanje i u Sautemptonu: “Bombica” od 7.000.000 evra iz reprezentacije Španije

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015

Sveci pobedili u konkurenciji Njukasla, Aston Vile, Vest Hema i Real Sosijedada. Mladi napadač stiže na lekarske preglede..Sautempton je dobio prvo pojačanje za narednu sezonu! I to prilično dobro...Sveci sa Sent Meriza su aktivirali otkupnu klauzulu talenotvanog španskog napadača Huanmija iz Malage...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.