Pogledajte šmekerski gol i ulazak u istoriju - njegovo veličanstvo Toti

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte šmekerski gol i ulazak u istoriju - njegovo veličanstvo Toti

Majstorija u Mančesteru za ulazak u fudbalsku istoriju. "Princ Rima" ušao je doneo je bod Romi na teškom gostovanju u Engleskoj i postao najstariji strelac u istoriji Lige šampiona. Nije Frančesku Totiju bio problem da sa 38 godina i 3 dana istrči kontru i "podbode" loptu za prelep pogodak.

Kad je već ušao u istoriju, onda je to učinio na poseban >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << način, jer je takav i fudbaler. Uvek je bio poseban, veran Romi od kako se druži sa loptom. Ni česte bogate ponude nisu ga odvojile od "vučice" i italijanske prestonice.

Pre ovog pogotka na listi najstarijih strelaca najbolji su bili: Rajan Gigs, strelac sa 37 godina i 290 dana, Filipo Inzagi (37 godina i 87 dana), Havijer Zaneti (37 godina i 72 dana) i Loren Blan (36 godina 339 dana).

Pošto je odigrano tek drugo kolo grupne faze, realno je da Toti nastavi da pomera granicu...

Pogodak Totija protiv Mančester sitija možete pogledati OVDE.

(Foto: Beta/AP/Alessandra Tarantino)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.