LŠ (grupa E): Super deka Toti postigao prvi gol u Engleskoj

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ (grupa E): "Super deka" Toti postigao prvi gol u Engleskoj

Meč u Mančesteru biće upisan zlatnim slovima u istoriju takmičenja, ali i u biografiju Princa Rima. Toti je pretekao Rajana Gigsa, kao najstariji igrač koji je bio strelac u Ligi šampiona, a pri tome je postigao i svoj prvi gol u karijeri na nekoj zvaničnoj utakmici igranoj u Engleskoj. Na kraju je meč 2. kola grupe E, između Sitija i "vučice" završen bez pobednika - 1:1.

Ipak, krenimo redom. Igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se četvrti minut kada je bez ikakave potrebe Maikon vukao s leđa Serhija Aguera i sudija je sa pravom pokazao na "belu tačku". Možda je iskusni Brazilac mogao da prođe i sa težom kaznom od žutog kartona, međutim, izvukao se. Siguran sa 11 metara bio je upravo Aguero, koji je doneo vođstvo svojoj ekipi.

U 23. minutu Rađa Naingolan je sjajno video preveliku rupu u centralnom delu odbrane prvaka Engleske, poslao odličnu loptu ka Totiju, a stari majstor je to umeo da iskoristi.

Ponovo je u drugom poluvremenu, tačnije u 58. minutu, najslabiji pojedinac na meču Maikon kiksnuo, otvorio šansu Džejmsu Milneru, koji nije imao sreće da pogodi mrežu. U poslednjih 10 minuta beležimo i dobar pokušaj Davida Silve sa nekih 18 metara, ali lopta nije htela u gol.

Do kraja meča obe odbrane nisu uspele da postignu još neki gol, pa je na kraju viđena podela bodova. Rimljanima je ovo svakako slađi bod, jer imaju trijumf iz prvog kola protiv CSKA, dok će prvak Engleske morati dobrano da zapne u nastavku takmičenja, ako želi da se plasira u nokaut fazu.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.