Pogledajte najneverovatnije isključenje u fudbalu /video/

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte najneverovatnije isključenje u fudbalu /video/

Na utakmici ukrajinskog šampionata između Karpatija i Dnjepra, koju su gosti dobili sa 2:0, viđeno je jedno od najneverovatnijih isključenja u istoriji fudbala.

Gostujući fudbaler Samjuel Inkom krenuo je u 60. minutu ka aut-liniji kako bi, pri minimalnom vođstvu svoje ekipe, bio zamenjen. Pre nego što je izašao sa terena - skinuo je dres. Kobni potez.

Iako nije imao nikakvu lošu nameru, dobio je žuti karton, jer pravila fudbala nalažu javnu opomenu za svako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skidanje dresa fudbalera koji je još uvek u igri. Kako je reprezentativcu Gane to bio drugi žuti karton na ovoj utakmici, isključen je i to kada je bio samo nekoliko koraka od aut-linije.

Igrač koji je trebalo da uđe umesto Inkoma, Jevgenij Šakov, nije mogao tada da uđe na teren jer je naprasno "nestao" iz igre fudbaler kojeg je trebalo da zameni, pa je na igralište istrčao tek pet minuta kasnije, kada je odmenio Jevhena Konopljanku.

Inkovomovoj ekipi ovo neobično isključenje i nije previše smetalo, jer je u preostalih 30 minuta Dnjepar postigao još jedan gol i udvostručio dotadašnju minimalnu prednost.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikad pre viđeno isključenje na fudbalskom meču

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2011, 15:52

Na utakmici ukrajinskog šampionata između Karpatija i Dnjepra, koju su gosti dobili sa 2:0, viđeno je jedno od najneverovatnijih isključenja u istoriji fudbala...Gostujući fudbaler Samjuel Inkom krenuo je u 60. minutu ka aut-liniji kako bi, pri minimalnom vođstvu svoje ekipe, bio zamenjen. Pre...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.