Pepov plan, jedan odlazi, dva pojačanja u poslednjoj nedelji!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepov plan, jedan odlazi, dva pojačanja u poslednjoj nedelji!

Izgleda da će Siti ipak kupovati i to posle velike prodaje.

Pep Gvardiola još nije rekao poslednju reč na letnjoj pijaci.

Naime, menadžer Sitija čeka rasplet oko Sanea, ponovio je i čelnicima kluba da ne želi nezadovoljnog igrača i za sumu od 90 miliona, čini se da bi Bajern mogao da kupi nemačkog reprezentativca.

Sa druge strane, već su spremna dva poslednja poteza u prelaznom roku, jedan je Mikel Ojarzabal koji bi koštao 75 miliona evra. Radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se o mladom španskom reprezentativcu koji igra po boku, već je debitovao i za "Crvenu furiju" pre par godina.

Ajtor Begristajn završava ovaj posao, na kraju krajeva, Sosijedad je njegov klub, tamo je ponikao i Siti ima odlične odnose sa Baskijcima.

Ojarzabal bi zamenio Sanea, a očekuje se da Siti završi i poslednji posao, za nešto više od 50 miliona evra dovede Kansela iz Juventusa. Čekaju već dugo da prodaju Danila, za sada ne uspevaju, raspitivali su se i oko Semeda iz Barse, ali na kraju, po svemu sudeći, fudbaler Juventusa će završiti na "Etihadu".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.