Pep demantovao Ramadanija, Romanova gvozdena lejdi stiže u Italiju sa 200 miliona!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep demantovao Ramadanija, Romanova "gvozdena lejdi" stiže u Italiju sa 200 miliona!

Stvar nije blizu raspleta, Pep Gvardiola progovorio o namerama Sitija, ali sada na scenu stupa Čelsi.

Pep Gvardiola je demantovao navode da će Mančester Siti dovesti Pjanića, pa se veruje da je Falji Ramadani celu priču iskoristio da podigne ulog kada je novi ugovor Bosanca u pitanju.

Međutim, italijanski mediji tvrde da ništa nije gotovo, da je oživela priča oko Čelsija.

Navodno, Marina Granovskaja stiže u Italiju početkom sledeće nedelje, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << talonu će osim Ruganija i Iguaina biti i Miralem Pjanić.

Pričalo se već, Čelsi bi uložio oko 200 miliona u pomenutu trojicu igrača što bi Juventusu dozvolilo da napadne Pola Pogba ili Sergeja Milinković Savića.

Računa se da bi pristali da zamene Kaldaru za Bonućija i novac, a kao alternativu u veznom redu imaju Rabioa, sa kojim pregovaraju već duže vreme.

U svakom slučaju, Juve kontroliše situaciju, čekaju i ponudu PSŽ za Aleksa Sandra, a ako se i ne bude ništa desilo do kraja prelaznog roka, tim koji imaju i dalje je prejak za Italiju, i jedan od favorita u Ligi šampiona.

Ono što je sigurno je da mogu da prodaju Iguaina, Sturara, da negde pošalju Pjacu na pozajmicu (pominje se Milan), već su prodali par igrača poput Mandragore, a i Favili će uneti novi novac u kasu, pa je jasno da su praktično pokrili troškove dovođenja Ronalda.

Ipak, ako bi Čelsi odveo i Ruganija i Pjanića, uz "Pipitu", to bi značilo nove velike promene u timu...

Pjanić ima ponudu za produžetak ugovora, oko 6 miliona po sezoni sa bonusima, Ramadani je tražio milion više, što bi Bosanca izjednačilo sa Dibalom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.