Izvor: B92, 08.Nov.2023, 20:48

Partizanov "dželat": Sigurno neću doći u Srbiju i reći "Daj mi moj novac"

Košarkaš Baskonije Čima Moneke još jednom se osvrnuo na završnicu susreta protiv Partizana.

Moneke je bio junak Baskonije u pobedi protiv Partizana u petak, pošto je pri rezultatu 82:83, na 0,3 sekunde pre kraja uhvatio skok u napadu, a potom sa penala overio trijumf za svoju ekipu.

On je kasnije kazao da se kladio sa Džejmsom Nanelijem i Zekom Ledejom u mesečnu platu da će pogoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oba slobodna bacanja, što je Naneli kasnije demantovao.

"Čoveče, utakmica je bila u petak.Sada je nedelja, a ovo se nije desilo", napisao je Naneli na Tviteru.

Moneke je u podkastu "Jurohupsa" još jednom istakao da je opklada postojala.

"Video sam da je napisao da se nije kladio. Mislim… Govorio mi je da ću promašiti slobodna bacanja, a ja sam rekao da neću. Rekao sam ‘Možemo da se kladimo.’ On je rekao ‘Da, kladićemo se…’ Ali naravno, nije to opklada posle koje očekujem da će neko zapravo dati novac. Kao kada kažete nekome ‘Kladim se da ću pogoditi.’ Pitao sam ga da se kladimo u mesečnu platu, a on je rekao da mu to odgovara. Tada je Zek Ledej počeo da se osmehuje i da klima glavom", rekao je Moneke i dodao:

"Zbog toga sam, kada sam pogodio, rekao da dolazim po novac. To je bila šala, prijateljska stvar. Zato sam i počeo da pokazujem novac prstima. Ne bih lagao, sve je to dokumentovano. Sigurno neću doći u Srbiju i reći ‘Daj mi moje pare.’ Takva je bila ‘opklada’. Ne želim taj novac, zadovoljan sam svojom zaradom i drago mi je zbog pobede".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MONEKE DETALJNO GOVORIO O ‘PECKANJU’ SA NANELIJEM I LEDEJOM: ‘Sigurno neću doći u Srbiju i tražiti pare!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2023

Sada je situacija nešto jasnija. Baskonija je nadigrala ekipu Partizana na domaćem terenu, poenima Čime Monekea sa linije slobodnih bacanja, a svemu je prethodila provokacija od strane Nanelija i Lideja. Nakon što je pogodio oba, Moneke je aludirao na novac, a kasnije je sve i detaljno pojasnio:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.