PREOKRET VEČERI - Nema šale sa Trinkijerijem i Lučićem, Kokoškov je to osetio na svojoj koži!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 21:50

PREOKRET VEČERI - Nema šale sa Trinkijerijem i Lučićem, Kokoškov je to osetio na svojoj koži!

Tim Andree Trinkijerija šokirao Fener, Kokoškov bez rešenja!

Spektakularnu borbu vodile su večeras ekipe Fenerbahčea i Bajerna u Istanbulu, u meču četvrtog kola Evrolige!

Bajern je na kraju slavio sa 75-71, što mu je treći trijumf od početka sezone, a Fenerbahče je pretrpeo drugi uzastopni poraz na svom terenu.

Ova utakmica pamtiće se po velikom preokretu ekipe Andree Trinkijerija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je posle prvog poluvremena bila ''na kolenima''. Fenerbahče, koji sa klupe vodi Igor Kokoškov, izvanredno je počeo utakmicu i pred kraj prve četvrtine imao je 20 poena prednosti (27:7).

Ovu razliku je održao i u drugih deset minuta, na poluvremenu je na semaforu stajalo 45:25 u korist Fenera i izgledalo je da se pitanje pobednika neće postavljati.

-

Ali, tako nije mislio Andrea Trinkijeri, koji je uspeo da trgne svoj tim iz letargije, pa je u nastavku prednost Fenerbahčea počela iz minuta u minut da se topi. Tako je Bajern već do kraja trećeg kvartala prepolovio razliku na deset poena u korist domaćina, a do sredine poslednje deonice je već anulirao minus i nedugo zatim prešao u vođstvo!

Na ulasku u poslednji minut Boldvin je pogodio za 70:68 u korist Bajerna, potom isti igrač krade loptu Lorencu Braunu i za Fener više nije bilo povratka.

Vlada Lučić je sa 18 poena i pet skokova bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, 17 je upisao Rejnolds, Šiško 11, a Đedović 10 poena.

Feneru nijue bila dovoljna odlična partija Jana Veselog sa 25 poena i osam skokova (šut iz igre 12/14), a zapažen je bio i Nando de Kolo sa 18 poena i sedam asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baskonija sve bolja, Real sve bliži dnu tabele!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020

Još jedan poraz kraljevskog kluba...Ekipa Real Madrida upisala je i treći poraz u prva četiri kola Evrolige...Ovoga puta, bolja od kraljevskog kluba bila je ekipa Milana, koja je na svom terenu trijumfovala rezultatom 78-70...Bio je ovo još jedan preokret u večerašnjim evroligaškim mečevima,...

Nastavak na Sportske.net...

Kokoškov ljut posle poraza: Bedno se osećam! Do mene je

Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2020, 14:02

“Prestali smo da igramo u jednom trenutku”, poručio selektor Srbije..Bili su navijači Fenerbahčea u stanju ekstaze tokom prvih minuta evroligaškog duela sa Bajernom. U jednom trenutku bivši šampion Evrope je vodio 27:5, zatim je na početku drugog poluvremena imao velikih plus 20...Sve je ukazivalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.