PREOKRET VEČERI - Nema šale sa Trinkijerijem i Lučićem, Kokoškov je to osetio na svojoj koži!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.10.2020.
21:42
Izvor: Sportske.net

Tim Andree Trinkijerija šokirao Fener, Kokoškov bez rešenja!

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Spektakularnu borbu vodile su večeras ekipe Fenerbahčea i Bajerna u Istanbulu, u meču četvrtog kola Evrolige!

Bajern je na kraju slavio sa 75-71, što mu je treći trijumf od početka sezone, a Fenerbahče je pretrpeo drugi uzastopni poraz na svom terenu.

Ova utakmica pamtiće se po velikom preokretu ekipe Andree Trinkijerija, koja je posle prvog poluvremena bila ''na kolenima''. Fenerbahče, koji sa klupe vodi Igor Kokoškov, izvanredno je počeo utakmicu i pred kraj prve četvrtine imao je 20 poena prednosti (27:7).

Ovu razliku je održao i u drugih deset minuta, na poluvremenu je na semaforu stajalo 45:25 u korist Fenera i izgledalo je da se pitanje pobednika neće postavljati.
-
Baner

Ali, tako nije mislio Andrea Trinkijeri, koji je uspeo da trgne svoj tim iz letargije, pa je u nastavku prednost Fenerbahčea počela iz minuta u minut da se topi. Tako je Bajern već do kraja trećeg kvartala prepolovio razliku na deset poena u korist domaćina, a do sredine poslednje deonice je već anulirao minus i nedugo zatim prešao u vođstvo!

Na ulasku u poslednji minut Boldvin je pogodio za 70:68 u korist Bajerna, potom isti igrač krade loptu Lorencu Braunu i za Fener više nije bilo povratka.

Vlada Lučić je sa 18 poena i pet skokova bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, 17 je upisao Rejnolds, Šiško 11, a Đedović 10 poena.

Feneru nijue bila dovoljna odlična partija Jana Veselog sa 25 poena i osam skokova (šut iz igre 12/14), a zapažen je bio i Nando de Kolo sa 18 poena i sedam asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke