Baskonija sve bolja, Real sve bliži dnu tabele!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 23:10

Baskonija sve bolja, Real sve bliži dnu tabele!

Još jedan poraz kraljevskog kluba.

Ekipa Real Madrida upisala je i treći poraz u prva četiri kola Evrolige.

Ovoga puta, bolja od kraljevskog kluba bila je ekipa Milana, koja je na svom terenu trijumfovala rezultatom 78-70.

Bio je ovo još jedan preokret u večerašnjim evroligaškim mečevima, doduše ne u rangu onog koji je Bajern napravio u Istanbulu protiv Fenerbahčea.

Real je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bolje odigrao prvo poluvreme, stekao desetak poena razlike, ali je to već u trećem kvartalu anulirano, posle čega je u poslednjih deset minuta domaćin zadao završni udarac Madriđanima i stigao do treće pobede u prva četiri kola.

Bivši košarkaš Reala Serhio Rodrigez je režirao ovakav ishod sa 25 poena, sedam asistencija i četiri skoka, a pratio ga je Šilds sa 19 poena i sedam skokova. U Realu najbolji Tompkins sa 15 i Abalde sa 14 poena.

Izuzimajući ubedljiv poraz od Crvene zvezde u Beogradu, Baskonija odlično napreduje u Evroligi. Španski šampion je večeras kao domaćin ubedljivo savladao ekipu Himkija rezultatom 77-60. Gosti su bili ravnopravni tokom prvog poluvremena, ali preostalih 20 minuta proteklo je u znaku domaćina.

Polonara sa 20 poena i 10 skokova, Giedraitis sa 20 poena i Dragić sa 15 poena bili su najbolji u ekipi Baskonije, a u Himkiju su se izdvojili Zajcev sa 17 i Buker sa 16 poena i 12 skokova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.