Drama u Pireju, Olimpijakos do pobede u poslednjoj sekundi!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 22:05

Drama u Pireju, Olimpijakos do pobede u poslednjoj sekundi!

Crveno-beli iz Pireja nastavili seriju pobeda, Makabi ušao u seriju poraza.

Veoma zanimljivo evroligaško veče!

Počelo je iznenađujućom pobedom Albe nad CSKA u Moskvi, nastavljeno velikim preokretom Bajerna protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a onda i dramatičnom borbom u Pireju, između Olimpijakosa i Makabija!

Na kraju, Olimpijakos je slavio sa 85-82, a koš odluke, šutem za tri poena, pogodio je Aron Herison u poslednjoj sekundi!

Olimpijakos >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada ima skor od tri pobede i jednog poraza, a Makabi je posle trećeg poraza u nizu na učinku 1-3 poele prva četiri kola.

Hasan Martin je sa 16 poena i osam skokova bio najefikasniji u Olimpijakosu, 14 je upisao Vezenkov, a 12 junak pobede Herison.

Makabi su predvodili Vilbekin sa 18 i Hanter sa 15 poena.

-

-
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ludnica u Pireju: Herison s osam metara, uz zvuk sirene i Makabi je gotov (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2020

Olimpijakos slavio posle još jedne neizvesne završnice - 85:82..Veče ludih utakmica i neizvesnih završnica nastavljeno je u Pireju uz verovatno najluđih 70 sekundi! Makabi je bio nadomak produžetka u Dvorani mira i prijateljstva, ali je Oimpijakos na kraju ipak slavio uz spektakularnu trojku Arona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.