POSLE DEMOLIRANJA FIORENTINE: Oglasio se Terzić i ovim rečima još više podigao euforiju među Delijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 08:21

POSLE DEMOLIRANJA FIORENTINE: Oglasio se Terzić i ovim rečima još više podigao euforiju među Delijama

Crveno-beli fenomenalno najavili sezonu.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Fiorentinom (5:0) u prijateljskom duelu.

Crveno-beli su kapitalnu prednost stekli posle svega 26 minuta igre.

- Drago mi je što je skoro 40.000 zvezdaša imalo priliku da večeras uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fiorentinu koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Italiji smo, ne samo pobedili 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika.

Terzić je istakao da ga posebno raduje stil igre koji je video.

- Volim da vidim da Zvezda igra napadački, da deluje nadmoćno u odnosu na kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji. Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača nego večeras. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske „Premijum“ ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone - rekao je Terzić.

Crveno-beli, kao što je Terzić rekao, sezonu otvaraju protiv Vojvodine, a nakon toga ih očekuje duel sa Napretkom takođe na stadionu "Rajko Mitić".

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.