PORTUGALCI UDARILI PO RONALDU: Igrač njegovog kalibra to ne sme da dopusti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 19:02

PORTUGALCI UDARILI PO RONALDU: Igrač njegovog kalibra to ne sme da dopusti

Kristijanova reakcija posle spornog detalja na utakmici sa Srbijom u centru pažnje ne samo u kod nas.

Potez Kristijana Ronalda u Beogradu nije naišao na odobravanje svih u Portugalu. Fudbaler Juventusa je zbog nepriznatog gola u 93. minutu meča sa Srbijom (2:2), samovoljno napustio teren i bacio kapitensku traku na travu stadiona "Rajko Mitić".

Engleska je krenula u kvalifikacije za SP pobedom od 5:0 nad San Marinom, a danas (18.00) gostuje Albaniji koja je slavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na gostovanju Andori sa 1:0. Albanci su nezgodni kao domaćini, ali Gordi Albion je ipak značajno kvalitetniji. Kvota na dvojku je 1,40, dupla šansa 1X je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Albanija - Engleska.

Fernando Meira, bivši reprezentativac Portugala razočaran je reakcijom najboljeg fudbalera popularnih Navigatora.

- Jasno je da je bio gol, ali Ronaldo sebi ne sme da dozvoli da baci traku na teren tako. Njegova reakcija kod gola je prirodna, ali sve oko trake je neprihvatljivo - počeo je Meira razgovor za medije u svojoj domovini, a zatim dodao:

- Ne možete da bacite traku i odete u svlačionicu dok se traje utakmica. Nije prihvatljivo za igrača njegovog kalibra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.