POMILOVANJE: Poznato kada se Drejmond Grin vraća na parket

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 10:42

POMILOVANJE: Poznato kada se Drejmond Grin vraća na parket

Dobio je zeleno svetlo.

Košarkašu Golden Stejt Voriorsa Drejmondu Grinu "skinuta" je suspenzija i moći će da se vrati na teren - piše poznati insajder Šems Čaranija.

Krilni centar je na meču sa Portlandom napao i udario Jusufa Nurkića i zbog toga dobio neodređenu suspenziju.

On nije igrao 12 mečeva, a sada je dobio zeleno svetlo od NBA lige da može ponovo na teren.

Košarkaš Ratnika je na savetovanju bio nekoliko nedelja i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zajedničkom prisustvu zaduženih ljudi iz Lige i kluba, pa su odlučili da je vreme da se iskusni igrač vrati na teren.

The NBA has reinstated Golden State Warriors star Draymond Green after 12-game suspension, sources tell @TheAthletic @Stadium. Green has been undergoing counseling for several weeks along with holding progress meetings with the league and Warriors. pic.twitter.com/Bfedm89nBc

— Shams Charania (@ShamsCharania) January 6, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.