Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN TV: Predrag Đorđević mrzi Partizan, stop Zvezdašima u Teleoptiku! (VIDEO)

U 16. epizodi Partizan TV, urednik ovog kanala Željko Pantić oštro je kritikovao menadžera Andrije Živkovića i legendu Olimpijakosa Predraga Đorđevića.

On je za bivšeg reprezentativca Jugoslavije i Srbije i Crne Gore nazvao prosečnim igračem koji nije ostavio nikakav trag u Crvenoj zvezdi i koji je igrao “u tamo nekoj” grčkoj ligi.
Predrag Đorđević je po svemu što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << znamo čovek koji iz sve snage mrzi Partizan. Drugar je Vladana Lukića, prijatelj ljudi koji su svojevremeno Partizan u saopštenjima nazivali stranim telom koje treba odstraniti iz Srbije. To je okruženje iz kog dolazi Predrag Đorđević. On je za sebe uspeo da ‘izboksuje’ 25 odsto ekonomskih prava nad Živkovićem, pa da to podeli sa ocem. Zamislite, otac mora da deli ekonomska prava nad sinom – rekao je Željko Pantić i nastavio:
Andrija je u izjavama govorio da želi da potpiše ugovor sa Partizanom i slično, ali pravo pitanje jeste – da li Anrija može da potpiše novi ugovor ili je potpuno u kandžama Predraga Đorđevića. Zato bi bilo dobro dobro da Jovica Živković objavi ugovor i kaže da li ima penala prema Đorđeviću i da li je Andrija u doživotnom vlasništvu Predraga Đorđevića. Ako to jeste tako, onda je jasno da je Predrag Đorđević radio na samo jednom prioritetu a to je da nadomesti svoju prosečnu igračku karijeru i nikakav doprinos Zvezdi i kaže da je doprineo da se uništi partizan. ‘Evo, ja sam izbio Partizanu 2,5 miliona evra’, reći će, a onda će ponašanje Živkovića dobiti svoj smisao. Na kraju, nisu važne ni pare, ni karijera, izgleda da je jedino bilo važno da se Partizanu nanese šteta.
Željko Pantić je na kraju komentara rekao da uprava Partizana mora da zabrani bivšim Zvezdašima ulaz u kompleks Zemunelo.
– Igračima Zvezde nije mesto u Teleoptiku, kao što igračima Partizana nije mesto u Zvezdi. Ako jeste onda bivši igrači Partizana treba da krenu u Zvezdu i počnu da rade isto što i bivši igrači Zvezde sada rade sa tom decom. Nijedan bivši igrač Zvezde ne sme da kroči nogom na Teleoptik i da nikakvi Đorđevići, Jestrovići ne mogu da uništavaju Partizan. Partizan neće propasti, ima te Partizanove dece, ali nema dece koja će biti davana bivšim igračima Zvezde da na njima leče svoje komplekse – zaključio je urednik Partizan TV.
Celu epizodu Partizan TV možete da pogledate ispod teksta:
(Izvor: YouTube/DanasConferences)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.