Izvor: Danas, 12.Feb.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević mrzi Partizan

Beograd - Najjači zemljotres sa epicentrom u Humskoj je završen prošlog petka kada je Andrija Živković vraćen sa priprema, ali daleko od toga da je u redovima srpskog šampiona sve mirno. Taman što je generalni direktor Partizan Miloš Vazura izjavio da na ovaj slučaj nije stavljena jedna već tri tačke, prvi koji je nastavio taj niz bio je novinar kanala TV >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Partizan koji je optužio menadžera Andrije Živkovića Predraga Đorđevića da mu je osnovni motiv u ovom slučaju bila mržnja prema crno-belima.

- Predrag Đorđević iz sve snage mrzi Partizan. Drugar je Vladana Lukića, prijatelj ljudi koji su svojevremeno u saopštenjima nazivali Partizan stranim telom, koje treba odstraniti iz Srbije. To je okruženje iz kojeg dolazi Predrag Đorđević. On je za sebe uspeo daizdejstvuje 25 odsto ekonomskih prava nad Živkovićem, pa da to podeli sa ocem. Zamislite, otac mora da deli ekonomska prava nad sinom - otkriva se u prilogu TV Partizan kakvi su bili motivi bivšeg veziste Olimpijakosa.

Urednik ovog kanala nije štedeo reči da okrivi Đorđevića navodeći da je posle svega viđenog prethodnih nedelja Đorđević uspeo u nameri da ošteti i svog klijenta, ali i crno-bele, što mu je po rečima novinara, bio glavni cilj.

Andrija i njegov otac su se koristili eufemizmima - da je on na raspolaganju, da će 1. jula, kada mu istekne ugovor, prvo pričati sa Partizanom. Posle svega nama ostaje zaključak da je jedini prioritet Predraga Đorđevića da svoju očiglednu dominaciju nad Živkovićima iskoristi da ceo proces nanesen štetu Partizanu. A to što će štetu pretrpeti i Živković, to Đorđevića uopšte ne pogađa - navodi se u prilogu kanala aktuelnog prvaka Srbije u kome je voditelj optužio menadžera mladog fudbalera da je vođen ličnim interesima naneo štetu Partizanu.

Podsetimo, bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore je pre dve nedelje u zvaničnom saopštenju javnosti optužio upravu kluba iz Humske da vrši neviđeni pritisak na mladog igrača dodavši da tako nešto da sada nije video.

Luka blizu Jošanice

Odbačeni fudbaler Partizana Predrag Luka blizu je potpisa ugovora sa Novim Pazarom. Krilni napadač ne trenira sa crno-belima još od letos kada je zajedno sa Ivanom Petrovićem odbio da ode na pozajmicu u jednu od superligaških ekipa. Ove zime, za razliku od Petrovića, nije vraćen u prvi tim, pa se očekuje da narednih dana zaduži plavo-beli dres kluba sa Jošanice, koji je znatno promenio tim u ovom prelaznom roku.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.