Izvor: Mondo, 14.Nov.2009, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARIZ: Novak pobeđuje i kad ne blista!

Novak Đoković nastavio je seriju pobeda, plasiravši se u polufinale Mastersa u Parizu. Srpski teniser je za nešto manje od dva sata savladao Šveđanina Robina Soderlinga (6:4, 1:6, 6:3) i u polufinalu će igrati sa Congom ili Nadalom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u polufinalu Pariza

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2009, 17:40

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se među četiri najbolja igrača na Masters turniru u Parizu, pošto je sa 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:3 nadigrao Šveđanina Robina Soderlinga.

Nastavak na Vesti-online.com...

Nole u polufinalu Pariza

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2009

Novak Đoković je savladao i Soderlinga i plasirao se u polufinale turnira u Parizu. Srpski teniser je uz dosta muka uspeo da pobedi Šveđanina koji ove godine igra u životnoj formi. Protivnika u polufinalu Đoković se saznati kasnije danas.

Nastavak na Sportske.net...

ATP Pariz: Novak nastavlja da "melje"

Izvor: Sportal.rs, 13.Nov.2009

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira Master serije u Parizu pošto je savladao desetog igrača sveta, Šveđanina Robina Soderlinga sa 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:3.

Nastavak na Sportal.rs...

ATP Pariz: Đoković u polufinalu protiv Nadala

Izvor: Sportal.rs, 13.Nov.2009

Srpski teniser Novak Đoković igraće sutra u polufinalu turnira masters serije u Parizu protiv Španca Rafaela Nadala, koji je u četvrtfinalnom meču savladao branioca titule, Francuza Žoa-Vilfreda Congu rezultatom 7:5, 7:5.

Nastavak na Sportal.rs...

Novak u polufinalu protiv Nadala

Izvor: Blic, 13.Nov.2009

Novak Đoković se plasirao u polufinale Mastersa u Parizu pobedom nad Robinom Soderlingom posle teške borbe i tri seta - 6:4, 1:6, 6:3, za nešto manje od dva sata, a za plasman u finale boriće se sa španskim teniserom Rafaelom Nadalom. Do plasmana u polufinale stigao je i Nenad Zimonjić u konkurenciji...

Nastavak na Blic...

Djoković sa Nadalom u polufinalu turnira u Parizu

Izvor: Beta, 13.Nov.2009

PARIZ, 13. novembra 2009. (Beta-AP) - Teniser Srbije Novak Djoković sastaće se u polufinalu turnira u Parizu sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji je u petak pobedio Francuza Žo-Vilreda Congu sa 2:0 (7:5, 7:5)..."Nadal je veliki šampion i igra veoma dobro na svim podlogama. On je veliki borac",...

Nastavak na Beta...

Đoković u polufinalu Pariza, na redu Nadal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2009

PARIZ - Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira masters serije u Parizu savladavši danas u četvrtfinalnom meču Šveđanina Robina Soderlinga sa 2:1 u setovima - 6:4, 1:6, 6:3...Đoković će sutra igrati protiv Španca Rafaela Nadala, koji je u četvrtfinalnom meču...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nole: Ima da prestignem Nadala!

Izvor: Press, 13.Nov.2009

Novak Đoković pobedio Robina Soderlinga sa 2:1 u četvrtfinalu mastersa u Parizu i došao na dva koraka od druge pozicije na ATP listi. Srpski as kaže da ovog puta neće propustiti priliku da preskoči Nadala ..Novak Đoković, najbolji srpski teniser...

Nastavak na Press...

ATP Pariz: Nole i Ziki jure finale

Izvor: Sportal.rs, 14.Nov.2009

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas od 14h igra protiv Španca Rafaela Nadala u polufinalu Masters turnira u Parizu. Đoković i Nadal su do sada odigrali 19 mečeva, a skor je 14:5 u korist Španca.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.