PANTER SPREMAN ZA FINALE: Nebitno je ko je protivnik - Niko ne može da me zaustavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 11:59

PANTER SPREMAN ZA FINALE: Nebitno je ko je protivnik - Niko ne može da me zaustavi!

Amerikanac je sinoć "potopio" Budućnost.

Ekipa Partizana sinoć je na ubedljiv način došla do finala ABA lige, prvog posle devet godina. Pobedom nad Budućnošću (101:77) zakazano je finale sa boljim iz duela Crvena zvezda - Cedevita Olimpija, a prema rečima najboljeg pojedinca sa sinoćnog meča - Kevina Pantera, ime protivnika je potpuno nebitno.

- Mislim da je ovo prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove sezone da sam ušao u meč znajući da idem da postignem poene. Ništa drugo me nije zanimalo, mentalno sam se spremio da budem agresivan da pogodim šuteve i tako odredim tok meča - istakao je Panter.

Najzvučnije pojačanje Partizana je potpuno svestan da je bilo prilično problema tokom ove sezone.

- Previše puta ove sezone mi se dešavalo da budem pasivan u napadu. Ne želim da se to dešava. Kada se mentalno spremim da budem agresivan, niko ne može da me zaustavi. Zapravo... niko generalno ne može da me zaustavi, toliko sam samouveren u svoje sposobnosti na parketu, ali sada znam da je potreban i taj mentalni aspekt pripreme. Pobedom protiv Budućnosti smo pokazali ko smo i šta možemo da uradimo. Potrebno je bilo da sačuvamo teren i to smo uradili.

Pred crno-belima su sada najbitnije utakmice u sezoni i jedina šansa da se ostvari zacrtani cilj Željka Obradovića - plasman u Evroligu. To će biti moguće samo ako Partizan trijumfuje u finalnoj seriji.

- Iskreno, baš mi nije bitno ko će biti protivnik. Ime protivnika je nevažno, bitno je da dođemo do još tri pobede. Zbog toga smo se okupili na startu sezone i na tome smo radili mesecima. Na nama je da odradimo posao, jer ova sjajna publika uvek dođe da nas podrži, poludi na tribinama, daje nam podršku, najmanje što možemo da uradimo je da je obradujemo. Sada ide odmor, analiza, priprema i to je to - rakao je Panter.

Privi meč finala na programu je u petak, dok je drugi u nedelju.

"Majstorijca" polufinalne serije, Crvena zvezda - Cedevita Olimpija, na programu je večeras od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.