Ovo niko nije mogao da zamisli - Borusija Dortmund na dnu Bundeslige! Verder poslao Milionere u pakao (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo niko nije mogao da zamisli - Borusija Dortmund na dnu Bundeslige! Verder poslao Milionere u pakao (VIDEO)

Prva pobeda Zelenih na Vezeru posle pola godine označila i pad ekipe Jirgena Klopa na začelje tabele

Pre godinu i po korak do titule šampiona Evrope, a sad na dnu Bundeslige! Borusija iz Dortmunda pala je na poslednje mesto tabele nemačkog prvenstva i u sezoni najveće krize u poslednoj deceniji imaće pakleno težak zadatak da ispliva iz opasne zone. Da ironije bude veća, Milioneri danas nisu bni izlazili na teren (u nedelju ih čeka derbi sa imenjakom iz Menhengladbaha), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali ih je na začelje spustio Verder iz Bremena, koji im je pobedom nad Štutgartom (2:0) prepustio fenjer i skočio na 15. ,esto. Jedno iznad opasne zone.

Zeleni su na Vezeru vezli i bez većih problema razoružali Švabe, ali su uprkos dobroj igri u polju bodove zaradili na savršenom prekidu. Najzaslužniji za takav epilog je austrijski reprezentativac Zlatko Januzović, koji je dvaput iz kornera slao odlične lopte: u prvom poluvremenu na glavu Sebastijanu Predlu, a početkom durgog tačno na nogu Finu Bartelsu za spektakularan pogodak.

I prvu radost Verdera na Vezeru posle šest meseci, ujedno i očaj navijača Borusije iz Dortmunda, ali i fudbalere Štutgarta, koji nisu slavili nijednom na poslednjih 17mečeva kad prvi prime gol (izvukli su samo jedan remi i imaju čak 16 poraza).

BUNDESLIGA - 11. KOLO

Petak:

Herta - Hanover 0:2 (0:1)

/Brijan 44, Kijotake 76/

Subota:

Leverkuzen - Majnc 0:0

Augsburg - Paderborn 3:0 (1:0)

/Verner 7, 47, Kalsen-Braker 68/

Hofenhajm - Keln 3:4 (3:3)

/Šalaji 2, Firmino 39, 45 - Olkovski 5, 83 Leman 12, Udžah 35/

Ajntraht - Bajern 0:4 (0:1)

/Miler 22, 64, 67, Šaćiri 86/

Frajburg - Šalke 2:0 (1:0)

/Ginter 22, Šmid 68/

Verder - Štutgart 2:0 (1:0)

/Predl 30, Bartels 57/

Nedelja:

15.30 Volfsburg - Hamburg

17.30  Borusija Dortmund - Borusija Menhengladbah

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dortmund bombardovao Menhengladbah, a meč je presudio neverovatan autogol sa 40 metara (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Nov.2014, 20:27

Zomer je zaustavio Rojsa, Obamejana i druge Milionere, ali nije mogao Kramera, Ždrebci prvi i jedini put šutnuli u 62. minutu..Pogled na tabelu Bundeslige pre meča imenjaka iz Dortmunda i Menhengladbaha bi zbunio i najvećeg ljubitelja fudbala pošto su Milioneri bili zakucani za poslednje mesto na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.