Ova odluka se čekala u Barsi, trka može da počne, a favorit je već stigao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 00:30

Ova odluka se čekala u Barsi, trka može da počne, a favorit je već stigao! (foto)

Informacije na ''Kamp Nou'' brzo smenjuju jedna drugu.

Odmah posle blamaže protiv Bajerna (2:8) u Lisabonu, postalo je jasno da je Kike Setijen završio svoju ulogu na klupi Barselone i samo se čekalo da se to i zvanično potvrdi.

Kasno večeras, prvi čovek Barselone Žozep Bertomeu je to i potvrdio. Novinar Fabricio Romano preneo je Bertomeuove reči kako je Setijen smenjen i dodao da su Ronald Kuman, Mauricio Poketino i Ćavi u najužem izboru za novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenera Barse.

U međuvremenu se pojavila informacija da je Kuman već doputovao u Barselonu, večeras je i snimljen na aerodromu i taj snimak se ubrzo pojavio na društvenim mrežama.

Kumanov večerašnji dolazak mu, bar na prvi pogled, daje ulogu favorita u toj trci, navodno je spreman da se odrekne daljeg angažmana na klupi Holandije, ali jasno je da su tokom pregovora mogući i obrti.

U svakom slučaju, predstoje sve zanimljiviji dani u Barseloni.

-

-

Josep Bartomeu, Barça president, just confirmed to @tjcope that Quique Setién “has been sacked”. Ronald Koeman, Mauricio Pochettino and Xavi are in the list as next manager. 🔵🔴 #FCB #Barcelona

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 16, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ne jedan, nego dva otkaza u Barsi, ovo su pet stvari koje Katalonce dele od novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020

Izvesno je da ćemo videti novo lice na klupi, metla zakačila i sportski sektor. Ali, šta su prepreke oko imenovanja novog trenera?..Posle noćašnje informacije o smeni Kike Setijena koja je potvrđena, izgleda da nije jedini platio ceh, nema zvanične potvrde, ali i direktor Erik Abidal odlazi iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.