Ova odluka se čekala u Barsi, trka može da počne, a favorit je već stigao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.08.2020.
00:14
Izvor: Sportske.net

Informacije na ''Kamp Nou'' brzo smenjuju jedna drugu.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEV
EPA-EFE/ALBERTO ESTEV

Povezane vesti

Odmah posle blamaže protiv Bajerna (2:8) u Lisabonu, postalo je jasno da je Kike Setijen završio svoju ulogu na klupi Barselone i samo se čekalo da se to i zvanično potvrdi.

Kasno večeras, prvi čovek Barselone Žozep Bertomeu je to i potvrdio. Novinar Fabricio Romano preneo je Bertomeuove reči kako je Setijen smenjen i dodao da su Ronald Kuman, Mauricio Poketino i Ćavi u najužem izboru za novog trenera Barse.

U međuvremenu se pojavila informacija da je Kuman već doputovao u Barselonu, večeras je i snimljen na aerodromu i taj snimak se ubrzo pojavio na društvenim mrežama.

Kumanov večerašnji dolazak mu, bar na prvi pogled, daje ulogu favorita u toj trci, navodno je spreman da se odrekne daljeg angažmana na klupi Holandije, ali jasno je da su tokom pregovora mogući i obrti.

U svakom slučaju, predstoje sve zanimljiviji dani u Barseloni.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Monday, 17.08.2020
07:08

Ahahahahahah e jesu smesni...kada shvate da nije sve do trenera i kada vide da vise od pola tima treba prodati ili im se zahvaliti onda ce voditi gde je problem

avatar
Mirjevac
Monday, 17.08.2020
17:37

Naravno da je u vecini do trenera! Juce je Junajted sa igracima koji vrede mozda i preko pola milijarde izgubi od Sevilje ciji igracci vrede mozda 300 miliona ali ne verujem da toliko vrede, Junajted izgubi! Junajted izgubi zato sto ima dobre igrace ali ima jako loseg trenera! Naravno da ce u barci biti promene u timu, to je bilo i naja ljivano i neki du vec spremni, sli sa ovim bivsim trenerom Setienom barca nije imala ni teoretske sanse a prakticne smo videli! Zato trener je mnogo bitan!

avatar
deki trbic
Tuesday, 18.08.2020
12:47

igraci su krivu za rezultate...jeste do trenera, ali znamo da taj tim ima trenera, menazdzera to je KMESSI koji je madjionicar, nema ga nigde kada je najpotrebnije

avatar
Tiribocchi
Monday, 17.08.2020
00:37

Valverde out !!...