Otkriveno - Zidan ima dve nedelje, ovo je scenario, misija gotovo nemoguća!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Zidan ima dve nedelje, ovo je scenario, misija gotovo nemoguća!

Ako Real bude igrao kao do sada, teško je videti da može da se izvuče iz krize. Dva gostovanja ključna.

Kako smo i pisali, senka Žozea Murinja nadvila se nad Madrid. Naime, Zidan posle lošeg starta i dva remija u šampionatu mora da pobeđuje u seriji.

Niko nije zadovoljan onim što je učinio posle povratka na klupu, čak neki viši ešaloni u Realu veruju da je to bio pogrešan potez i da on nije pravi čovek za tranziciju. Uloženo je 300 miliona u tim, Francuz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije zadovoljan zbog Pogbe, čak veruje da Perez nije dovoljno učinio da angažuje fudbalera Junajteda.

Sada sledi serija utakmica, pravo na kikseve je potrošeno protiv Valjadolida i Viljareala, a Zidan ima dve nedelje i šest mečeva da sredi stanje i podigne ekipu.

U suprotnom, od oktobra će Real imati novog trenera.

Šta čeka "Los Blankose"?

Moranje je meč sa Levanteom u subotu, pred start u Ligi šampiona, gostovanje Pari Sen Žermenu. Zanimljivo Levante je prošle godine dobio na "Bernabeu" i to je bio početak kraja Žulena Lopetegija.

Posle Pariza, gde verovatno neće morati da se suoči sa povređenim Mbapeom i Kavanijem, sledi gostovanje baš protiv Lopetegijeve Sevilje. Tu bi neuspehom mogao da zakuva stvari, posle Osasune, igra se Madrilenjo, još peče poraz 7:3 na pripremama. Na kraju maraton se završava protiv Briža u prvim danima oktobra, ali poraz od Atletika uz još neki neuspeh u međuvremenu bi verovatno krajem septembra značio otkaz Zidanu, ili čak ostavku Francuza.

Posle toga do pauze, uz Briž, Real u prvoj nedelji oktobra dočekuje Granadu.

Nije ni tajna oko Murinja, on je odbio neke ponude, čekajući Real, ima obećanje Florentina Pereza da će naslediti Zidana i spreman je da čeka...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.