Izvor: N1 televizija, 05.Mar.2021, 10:14

Ol-star timovi: Lebron izabrao Jokića, Luku, Stefa i Janisa, a KD drugove iz BKN

U noći između četvrtka i petka određeni su i timovi ekipa za NBA Ol-star utakmicu, a izabrali su ih kapiteni – Lebron Džejms i Kevin Durent. Startnu petorku ekipe „Kralja Džejmsa“ činiće još Nikola Jokić, Janis Adetokumbo, Luka Dončić i Stefen Kari, dok će u Durentovoj prvoj postavi igrati Kajri Irving, Bredli Bil, Džejson Tejtum, Kavaj Lenard i Žoel Embid. Sam Durent neće nastupiti na utakmici zbog povrede.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEBRON I DURENT BIRALI OL STAR EKIPE: Džoker Jokić i Luka Medžik zajedno u timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Sve je spremno za spektakl...Sve je spremno za ol star meč u NBA ligi koji se održava Atlanti 7. marta. Ostalo je bilo da kapiteni timova Lebron Džejms i Kevin Durent izaberu petorke, kao i rezerve od ponuđenih igrača...As Lejkersa se odlučio da uzme Nikolu Jokića. Lebron je, uz Srbina, odabrao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.