Izvor: RTS, 05.Mar.2021, 03:55

Lebron izabrao Jokića i Dončića u svoju ekipu za "Ol-star" meč

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovaće na ovogodišnjem "Ol-star" meču NBA lige u timu Lebrona Džejmsa, koji ga je izabrao kao četvrtog pika. "Kralju" i "Džokeru" društvo u ekipi među starterima će praviti Luka Dončić, kao i Stef Kari i Janis Adetokumbo.
NBA liga je ponovo javno i televizijski pokriveno održala biranje ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za "Ol-star" meč.

Kao igrači sa najviše glasova, kapiteni ekipa su Lebron Džejms i Kevin Durent.
Utisak je da je Lebron ponovo dokazao kakav je na planu generalnog menadžera, sklopivši neverovatno dobar tim.
"Kralj" je izabrao svog najvećeg konkurenta za nagradu najkorisnijeg igrača - Janisa Adetokumba, za prvog pika, dok je Durent odabrao svog saigrača iz Bruklina, Kajrija Irvinga.
Džejms je očekivao takav potez, što mu je sačuvalo Stefa Karija za drugog pika, a KD je na drugoj strani izabrao Embida.
Lebron je potom ispunio svoju želju i upario se sa Lukom Dončićem, za kojeg je često govorio da ga podeseća na njega i sa kojim je imao velike poslovne planove.
Durent je odgovorio na to izabravši Kavaja Lenarda, osvajača trofeja najkorisnijeg igrača prošle sezone na "Ol-staru".
Konačno, kao četvrtog pika, Lebron je ispred Tejtuma i Bila, odabrao srpskog centra Nikolu Jokića.
Lebron se našalio prilikom odabira, rekavši da bira kartu koja nije dozvoljena u mnogim igrama - "džokera", Nikolu Jokića.
Jokiću će ovo biti treće uzastopno učešće na sudaru svih zvezda NBA lige, ali prvi put kao starteru.
Pored pomenutih Džejmsa, Karija, Adetokumba i Dončića, Jokiću će saigrači biti: Lilard, Simons, Pol, Braun, Džordž, Sabonis i Gober.
Durentovu ekipu, pored Irvinga, Embida, Lenarda, Tejtuma i Bila, čine Harden, Buker, Vilijamson, Lavin, Rendl, Vučević i Mičel.

NBA "Ol-star" meč ove godine biće održan 7. marta u Atlanti. Takmičenje u zakucavanjima biće održano na poluvremenu, dok će pre susreta igrači odmeriti snage u borbi veština i brzom šutiranju trojki.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lebron izabrao Jokića i Dončića u svoju ekipu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2021

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovaće na ovogodišnjem "Ol-star" meču NBA lige u timu Lebrona Džejmsa, koji ga je izabrao kao četvrtog pika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Janis oduševljen: Ja, Lebron, Luka, Jokić i Stef VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Aktuelni MVP NBA lige Janis Adetokumbo bio je oduševljen ekipom u koju je "upao" za predstojeći Ol-star meč...Grka je kao prvog pika birao Lebron Džejms, a u tom timu će se naći i Luka Dončić, Stef Kari i Nikola Jokić...Adetokumbo je na konferenciji za medije nakon meča sa Memfisom ovu vest...

Nastavak na B92...

Jokić o Lebronovom izboru: Neću da lažem, veoma dobar tim

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021

„Biće zadovoljstvo deliti parket sa takvim igračima“..Izabrani su timovi za predstojeći Ol star, a Nikola Jokić se našao u ekipi kod Lebrona Džejmsa...Posle trijumfa Denver Nagetsa nad Indijanom, Jokić je mogao da pomeri fokus na predstojeći Ol star meč koji će se igrati u Atlanti. A tamo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Dončić i Jokić u timu Lebrona Džejmsa

Izvor: Danas, 05.Mar.2021

U noći između nedelje i ponedeljka održaće se 70. NBA Ol-star utakmici u "Stejt farm" areni u Atlanti. Kapiteni timova, Lebron Džejms i Kevin Durant, imali su tu privilegiju da sami izaberu od "selektiranih" vedeta igrače u svojim ekipama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.