Odbor za hitna pitanja odlaže rok klubovima za 26. februar!

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbor za hitna pitanja odlaže rok klubovima za 26. februar!

Odbor za hitna pitanja FS Srbije imaće, po svemu sudeći, poslednju reč oko zabrane izrečene Crvenoj zvezdi, Jagodini, Radu, Slobodi Point, Novom Pazaru, Smederevu, Napretku i Novom Sadu.
Naime, ovi timovi za sada imaju zabranu da registruju nove fudbalere zbog dugovanja prema bivšim igračima, trenerima i drugim klubovima.
Sreda je protekla u naporima administrativaca „kuće fudbala” da za sutra organizuju sastanak članova Odbora za hitna pitanja FSS koji čine Tomislav Karadžić, predsednik FSS, i potpredsednici Ivan Ćurković, Željko Kojić, Goran Milanović i Dušan Mrakić.
Sastanak je, međutim, pod znakom pitanja zbog obaveza četvorice potpredsednika, ali ima dovoljno vremena da se situacija preokrene.
Članovi odbora za hitna pitanja trebalo bi da razmotre zahteve klubova da dobiju odlaganje roka za isplatu. Nezvanično, predlog je da rok bude produžen do 26. februara, do poslednjeg dana zimske pauze.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS pomaže "večitima"? Moguće produženje roka za registraciju pojačanja

Izvor: Blic, 07.Feb.2013

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije mogao bi da dozvoli produženje roka za registraciju pojačanja superligaškim klubovima koji muku muče sa dugovanjima, a u koje spadaju šampion Partizan, Crvena zvezda, ali i Jagodina, Rad, Sloboda Point, Novi Pazar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.