FSS pomaže večitima? Moguće produženje roka za registraciju pojačanja

Izvor: Blic, 07.Feb.2013, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS pomaže "večitima"? Moguće produženje roka za registraciju pojačanja

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije mogao bi da dozvoli produženje roka za registraciju pojačanja superligaškim klubovima koji muku muče sa dugovanjima, a u koje spadaju šampion Partizan, Crvena zvezda, ali i Jagodina, Rad, Sloboda Point, Novi Pazar i Smederevo.

Pomenuti timovi trenutno ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << registruju novopridošle fudbalere zbog dugovanja prema bivšim igračima, trenerima i drugim klubovima, o čemu detaljnije možete da vidite u našem tekstu kada kliknete ovde.

"Žurnal" javlja da je sreda protekla u naporima administrativaca "kuće fudbala” da za četvrtak organizuju sastanak članova Odbora za hitna pitanja FSS koji čine Tomislav Karadžić, predsednik FSS, i potpredsednici Ivan Ćurković, Željko Kojić, Goran Milanović i Dušan Mrakić. Sastanak je, međutim, pod znakom pitanja zbog obaveza četvorice potpredsednika, ali ima dovoljno vremena da se situacija preokrene.

Članovi odbora za hitna pitanja trebalo bi da razmotre zahteve klubova da dobiju odlaganje roka za isplatu. Nezvanično, predlog je da rok bude produžen do 26. februara, do poslednjeg dana zimske pauze, piše "Sportski žurnal".

Povezane vesti: FSS upozorio "večite" na obaveze, Zvezda duguje najviše, a Partizan Stanojeviću Fudbalski savez: Partizan da preuzme odgovornost i reši problem sa navijačima In memoriam: Preminuo Petar Ćosić, jedan od stvaralaca "čileanske generacije" Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru UEFA pomaže Zvezdi i Partizanu u naplati potraživanja
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.