OZDRAVIO I TERZIĆ: U Zvezdi više nema zaraženih koronom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 09:51

OZDRAVIO I TERZIĆ: U Zvezdi više nema zaraženih koronom

Negativni rezultati.

Posle svih fudbalera koji su dobili negativan rezultat na koronavirus, on potvrđen i generalnom direktoru Zvezdanu Terziću. Terzić se testirao nakon što je prošlo dovoljno vremena od prvog testa kada mu je ustanovljeno da je zaražen.

Terziću je potvrđen pozitivan nalaz 26. juna, a 14 dana kasnije direktor crveno-belih je ozdravio i može da se vrati svojim aktivnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Marakani, javlja "Telegraf"

Terzić je kratko bio i u bolnici, ali nije imao ozbiljnije simptome i probleme, pa je vreme proveo u samoizolaciji, sve dok ponovo nije testiran, nakon čega je ustanovljeno da prisustvo virusa više ne postoji u njegovom organizmu.

Podsetimo, Zvezda je u dosadašnjem prelaznom roku dovela dva pojačanja. Srđana Spiridonovića i Aleksandra Kataija, a Dejan Stanković bi u subotu trebalo da obavi prozivku, nakon čega će ekipa krenuti na Divčibare na prvi deo priprema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.