FRKA NA MARAKANI: Ovaj igrač UCENJUJE i pravi PROBLEME Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 11:53

FRKA NA MARAKANI: Ovaj igrač UCENJUJE i pravi PROBLEME Zvezdi (FOTO)

Nije zadovoljan uslovima.

Hose Alberto Kanjas je i dalje igrač Crvene zvezde! I to pravi probleme čelnim ljudima kluba sa Marakane, a razlog što Kanjas nije krenuo putem Van La Pare i Žandera su finansijski uslovi.

Kako prenosi Maxbet Sport, Kanjas je odbio prvu ponudu za sporazumni raskid ugovora, jer nije zadovoljan uslovima crveno-belih. Zvezda želi da se rastereti ugovora španskog fudbalera, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji godišnje zarađuje oko pola miliona evra.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Alaves.

Podsetimo, dolaskom na klupu Dejana Stankovića Kanjasu je stavljeno do znanja da novi trener ne računa na njega, pa je pre prekida sezone zbog koronavirusa otišao za domovinu, da bi se u maju vratio u Beograd.

U subotu je okupljanje Zvezde, a Stanković i dalje ne računa na Kanjasa, tako da se čeka novi sastanak crveno-belih i bivšeg veziste Svonsija, na kojem bi trebalo da dođe do raskida saradnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.