OVO ZVEZDAŠI NISU OČEKIVALI: Meč GODINE protiv Jang Bojsa prenosiće samo OVA televizija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ZVEZDAŠI NISU OČEKIVALI: Meč GODINE protiv Jang Bojsa prenosiće samo OVA televizija

Duel srpskog i švajcarskog šapiona počinje utotak od 21 čas.

Navijače Crvene zvezde dočekalo je neprijatno iznenađenje uoči revanš meča sa Jang Bojsom u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona. Pristalice crveno-belih navikle su da prethodnih nedelja imaju dve opcije kada je u pitanju direktan prenos utakmica njihovih ljubimaca, ali to neće biti slučaj sa najvažnijom utakmicom, onom koja ima težinu plasmana u Ligu šampiona.

Iako su sve ulaznice uveliko razgrabljene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč Crvena zvezda – Jang Bojs neće biti direktno prenošen na RTS – najave nema u programskoj šemi za utorak ni na prvom, ni na drugom kanalu, a nema ni uobičajene video najave na programima javnog servisa danima uoči meča.

Razlog najverovatnije leži u sledećem – RTS ni ove godine nije otkupila prava na prenos mečeva utorkom, ali će zato ljubitelji fudbala u Srbiji moći da prate prenos meča između Ajaksa i APOEL-a koji je na programu u sredu.

Ipak, tu je TV Arenasport koja će prenositi duel sa stadiona „Rajko Mitić“ u utorak od 21 sat na svom prvom pogramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.