O, ne: Mane opet pokraden za vreme meča Lige šampiona

Izvor: Mondo, 21.Feb.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O, ne: Mane opet pokraden za vreme meča Lige šampiona

Kuća fudbalera Liverpula Sadija Manea opet je bila na meti pljačkaša

Foto: Mondo/Goran Sivački

Lopovi u Engleskoj iskoristili su priliku tokom odigravanja meča Liverpula i Bajerna u Ligi šampiona da se "bace u akciju".

Nepoznati pljačkaši upali su u kuću fudbalera Liverpula Sadija Manea u vreme trajanja duela na Enfildu i uzeli bogat plen.

Policija je saopštila da su iz Maneove kuće odneti skupoceni satovi, mobilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << telefoni, ali i ključ njegovog automobila, ali nije precizirano kolika je vrednost ukradenih stvari.

Sadio Mane već je bio žrtva pljačkaša, i to po istom scenariju, u novembru 2017. godine, kada je Liverpul gostovao Mariboru u Sloveniji u Ligi šampiona.

Mane je samo jedan od mnogobrojnih fudbalera koji su opljačkani u vreme kada su igrali mečeve. Na meti lopova bile su i kuće Vejna Runija, Dejana Lovrena, Stivena Džerarda, Pepea Rejne, Dirka Kujta, Robija Kina...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.