Žarić Kovačević održala sastanak sa predstavnicima CRTE i Zeleno-levog fronta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 09:00

Žarić Kovačević održala sastanak sa predstavnicima CRTE i Zeleno-levog fronta

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević održala je u prostorijama Ministarstva sastanak sa predstavnicima nevladine organizacije CRTA i predstavnicima političke stranke Zeleno-levi front, a koji su ujedno i članovi Radne grupe za unapređenje izbornog procesa Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Narodne skupštine Republike Srbije.
Povod sastanka je odluka Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Narodne skupštine Republike Srbije nakon donošenja Zakona o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojom je omogućeno članovima i zamenicima članova Radne grupe da prate primenu člana 2. pomenutog zakona, saopštilo je resorno ministarstvo.
Navodi se da je sastanak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žarić Kovačević se sastala sa predstavnicima Radne grupe za unapređenje izbornog procesa

Izvor: Danas, 15.Maj.2024

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević razgovarala je sa članovima Radne grupe za unapređenje izbornog procesa o primeni novih odredbi Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, saopštilo je danas to ministarstvo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.