Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Maj.2024, 09:04

Međunarodni dan porodice: Beogradski porodični karneval

Beogradski porodični karneval biće održan danas, u sredu, 15. maja 2024. od 12.00, u okviru manifestacije Beogradski dani porodice. Povorka karnevala okuplja se kod fontane Ribar na Kalemegdanu, odakle u podne započinje defile duž Knez Mihailove ulice, tokom koje će biti dva muzička punkta na zoni znanja i tradicije kod TC Rajićeva, i na bini … Članak Međunarodni dan porodice: Beogradski porodični karneval se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

FEDEHO 2024 – XIII festival horova dece i mladih

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Maj.2024

Republički Festival horova dece i mladih FEDEHO održaće se u četvrtak i petak, 16. i 17. maja 2024. od 17.00, u Dečjem kulturnom centru Beograd. Posle koncerata na Velikoj sceni „Donka Špiček“ u Takovskoj 8, u subotu, 18. maja, od 13.00, na velikoj bini na Trgu republike, u okviru manifestacije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.