Novo iznenađenje, Junajted hoće promašaj Lisica?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo iznenađenje, Junajted hoće promašaj "Lisica"?

Potreba je velika.

Junajted je već neko vreme u rezultatskoj krizi, od skora ne mogu računati ni na jednu od retkih dobrih stvari ove sezone. Markus Rašford odsustvovaće sa terena narednih dva meseca, što itekako umanjuje Solskjerov napadački arsenal.

"Old Traford" je u potrazi za novom "devetkom", spominjali su se Pjontek, Dembele u jednom trenutku i Ljorenta, engleski mediji dugačkom spisku dodaju i ime Islama Slimanija.

Napadač Lestera se trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nalazi na pozajmici u Ligi 1 gde nosi dres Monaka. Alžirac se nije proslavio u PL, ali beleži dobre brojke sa "kneževima", na 14 utakmica je zabeležio po sedam golova i asistencija.

Ukoliko dođe do nove pozajmice "lisice" bi htele da iskoriste krizu Junajteda i naplate 5 miliona evra za usluge Alžirca u narednih pola godine.

Sedam dana je ostalo do završetka pijace, Solskjeru treba kvalitetan špic ako želi u borbu za evropska takmičenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.