Karlitos Tevez - Najneverovatniji mogući povratak?

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlitos Tevez - Najneverovatniji mogući povratak?

Teško je verovati da bi ovo moglo da se desi...

Italijanski mediji lansirali su priču o povratku Karlitosa Teveza, ali ne u Seriju A, već PL. Navodno, Junajted razmišlja da ga uzme na pozajmicu do kraja sezone, on je u svom trećem boravku u Boki, ali čini se da klub više ne razumišlja o njemu i da bi lako mogli da mu se zahvale.

Za Junajted je igrao od 2007. do 2009. osvojio i Ligu šampiona, Ser Aleks je učinio sve da ga zadrži, njegovim menadžerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nuđena ogromna provizija, ali je Tevez odbio predlog "Đavola" i preselio se u rivalski Siti. Sećate se verovatno i transparenta, "Dobrodošao u grad" kojim je Tevez dočekan u Sitiju što je propisno iznerviralo Fergija koji je takav potez "bučnih komšija" ocenio kao "kretenski".

Naravno, ovo je bila aluzija da je Siti u samom gradu, a Junajted na periferiji, odnosno u okolini Mančestera.

Tevez bi bio jeftino rešenje, već je bio u klubu, ostao bi do leta, kao zamena za Rašforda, koji je povređen, ali ovo je teško zamisliti posle svega, izdaje i odlaska u Siti...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.