Nove vesti, Liverpul će definitivno morati da kupuje na zimu!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 16:27

Nove vesti, Liverpul će definitivno morati da kupuje na zimu!

Jirgen Klop ostaje bez rešenja.

Kockao se Nemac letos kada je ostao bez Dejana Lovrena, smatrajući da će Fabinjo biti taj četvrti štoper u rotaciji, ali bi sada Liverpul mogao da bude u velikom problemu.

Virdžil van Dajk je i lider i stub odbrane i najbolji defanzivac, a možda i igrač Liverpula i njega je teško zameniti, a sada stiže još loših vesti.

Povratnik Džoel Matip, koji je tek protiv Evertona u subotu odigrao prve minute ove sezone, ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se požalio na povredu zadnje lože i sigurno će propustiti gostovanje Ajaksu.

Čak i da povreda nije ozbiljnije prirode, brojke pokazuju da će Liverpul morati da dovede štopera na zimu.

Pre svega, Matip je prošle sezone odigrao tek 13 utakmica, a ni drugi štoper Džo Gomez ne može da se pohvali kontinuitetom. Preciznije, nijedan od njih dvojice nije odigrao više od 30 utakmica u jednoj sezoni i kao tandem, nikada nisu igrali zajedno. Van Dajk je jednostavno uvek bio u svim kombinacijama, i kada je tu bio i Lovren.

Sada Klop ima Gomeza i rovitog Matipa, koji je sklon povredama, te Fabinja koji ume da igra na poziciji štopera.

Međutim, dileme nema, Klop neće rizikovati, na zimu definitivno kreće po još jednog štopera, to je svakako i bila nezaobilazna kupovina na leto, sada će samo ranije doći na naplatu, iz preke potrebe.

Ko je rekao Dajo Upamekano?!

Pominju se razna imena, letos je u magli bio i Kalidu Kulibali, a ako nas pitate, Klop će krenuti po Francuza, kome će na leto klauzula biti 42 miliona evra, a ako ponudi Liverpul koji milion više na zimu?!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.