Izvor: RTS, 18.Okt.2020, 19:19

Muke za Liverpul i Klopa - Van Dajk mora na operaciju

Stub odbrane Liverpula, Virdžil van Dajk, oštetio je ligamente kolena, zbog čega će morati na operaciju.
Klub sa Enfilda nije precizirao koliko će Holanđanin biti odsutan, ali je sasvim jasno da će odbrana "redsa" biti na velikom ispitu u narednih nekoliko meseci.

Van Dajk je povređen na startu Mersisajd derbija, kada je na njega katastrofalno startovao golman Evertona - Džordan Pikford.
Pregled kod specijaliste je otkrio oštećenje ligamenata kolena, zbog čega je neophodna operacija. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIVERPUL U VELIKOM PROBLEMU: Van Dajk ide na operaciju ligamenata!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2020

Fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk biće podvrgnut operaciji ligamenata kolena i čeka ga višemesečna pauza, preneli su danas britanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Pikford neće biti naknadno kažnjen

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 13:52

Golman Evertona teško povredio Van Dajka..Dok će Virdžil van Dajk nekoliko narednih meseci utakmice samo gledati preko tv ekrana, čovek koji ga je teško povredio, Džordan Pikford, biće na golu već u sledećem kolu...Iako se na svim snimcima vidi da je golman Evertona teško povredio Van Dajka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.