Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 10:06

Karager: Šampionska trka je otvorena

“Liverpul definitivno mora da kupi nekoga u januaru, ne samo zbog Van Dajkove povrede. Bili su slabi na toj poziciji svakako", uverava legenda Redsa

Crne slutnje su potvrđene iz Liverpula. Oštar, nepromišljen start Džordana Pikforda u subotnjem Mersisajd derbiju izazvao je povredu prednjih ukrštenih ligamenata Virdžila van Dajka. Holanđanin će biti podvrgnut operaciji, posle koje mu sledi duža pauza. Na Enfildu nisu istakli koliko duga, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali se, s obzirom na dužinu povrede, veruje da će bivši defanzivac Sautemptona odsustvovati sa terena između sedam i osam meseci.

Legenda Redsa Džejmi Karager je u razgovoru za Skaj Sport govorio o aktuelnim dešavanjima u crvenom delu Liverpula, istakavši da Van Dajkova povreda znatno povećava šanse ostalih timova u borbi za trofej.

Veliko je pitanje:'Da li Liverpul može da osvoji titulu bez Van Dajka?' Svaki tim u trci za titulu ima tu trojicu ili četvoricu igrača, i ukoliko jedan od njih nedostaje, bez obzira na to koliko je trener dobar, nebitno koliko igrača ima na raspolaganju, njih ne možete da zamenite. Ovo uveliko otvara šampionsku trku”, uverava Karager.

Ovakva situacija otvara pitanje – šta je Liverpul radio u prethodnom prelaznom roku? Zbog čega nije doveo još jednog centralnog beka? I pre Virdžilove povrede imali su problema u srcu odbrane.

Liverpul definitivno mora da kupi nekoga u januaru, ne samo zbog Van Dajkove povrede. Bili su slabi na toj poziciji svakako – izgubili su Lovrena pred start sezone, a ostali igrači na toj poziciji su skloni povredama. U Liverpulu bi trebalo da se zapitaju:'Koga možemo da dovedemo?' Znam da prelazni rok samo što se završio, ali moraju da budu spremni u januaru kako bi doveli nekoga", zaključuje bivši fudbaler Liverpula.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.