Novak stigao u Beograd!

Izvor: RTS, 10.Feb.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak stigao u Beograd!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sleteo je u Beograd i odmah se pohvalio fotografijom na Tviteru.

Posle osvajanja šestog grend slema u Australiji Novak Đoković se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u svoj rodni grad.
"Taj osećaj kada se vratiš u svoju zemlju...", napisao je Novak na Tviteru, uz fotografiju ispred aerodroma "Nikola Tesla".
Đoković će se u Beogradu spremiti za nastup u Dejvis kup reprezentaciji Srbije, koja će od 4. do 6. marta ugostiti selekciju Kazahstana, u okviru prvog kola Svetske grupe.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković stigao u Beograd: Onaj osećaj kada se vratiš u svoju zemlju...

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2016

Posle osvajanja Australijan opena Novak Đoković je uzeo odmor kako bi “napunio baterije” za obaveze koje ga čekaju u nastavku sezone, a odlučio je da u toj nameri poseti i Beograd. U sredu popodne je stigao u srpsku prestonicu i to je sa svima podelio na društvenim mrežama. - Onaj osećaj kada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.