Novak protiv Kolšrajbera u trećem kolu

Izvor: RTS, 15.Mar.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Kolšrajbera u trećem kolu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaje se sa Nemcem Filipom Kolšrajberom u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu. Meć neće početi pre 3 sata, po srednjeevropskom vremenu, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.

Novak Đoković je, teže nego što se očekivalo, savladao solidnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Amerikanca Bjorna Fratanđela sa 2:1, po setovima 2:6, 6:1, 6:2, dok je Filip Kolšrajber do trećeg kola došao pobedom takođe nad Amerikancem Denisom Kudlom sa 2:0.
Novak Đoković i Filip Kolšrajber se odlično poznaju jer su do sada osam puta odmeravali snage na teniskom terenu a naš teniser ubedljivo vodi sa 7:1. Poslednji put Kolšrajber je slavio 2009. godine, a od tada je nanizao šest poraza.
Noćašnji meč neće početi pre 3 sata po srednjeevropskom vremenu, a možete ga pratiti i u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak uz oscilacije do četvrtog kola

Izvor: B92, 16.Mar.2016, 04:01

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Mastersa u Indijan Velsu pobedom nad Filipom Kolšrajberom iz Nemačke. U borbi za četvrtfinale Novak će se sastati Felisijanom Lopesom koji je posle više od tri sata i 15 minuta, u tri seta savladao sunarodnika Roberta Bautistu Aguta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.