Majk Tajson doveo ćerku da upozna Novaka!

Izvor: Press, 15.Mar.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majk Tajson doveo ćerku da upozna Novaka!

Najboljeg tenisera sveta vole svi, pa i Majk Tajson! Legendarni bokser prati turnir u Indijan Velsu, a iskoristio je priliku i da upozna Srbina.
foto: blic.rs
Tajson je Novaka posetio tokom treninga a društvo mu je pravila i ćerkica Majlan. Ona obožava tenis i bila je oduševljena činjenicom da ima priliku da upozna Đokovića. Srdačno su porazgovarali u susretu punog poštovanja.
Novak je uz mnogo muke u drugom kolu savladao Bjorna Fratanđela a njegov naredni rival je Filip Kolšajber.
 


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Novak protiv Kolšrajbera u trećem kolu

Izvor: RTS, 15.Mar.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaje se sa Nemcem Filipom Kolšrajberom u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu. Meć neće početi pre 3 sata, po srednjeevropskom vremenu, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.