Noćerina izbačena iz treće lige zbog lažiranja povreda

Izvor: Blic, 29.Jan.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćerina izbačena iz treće lige zbog lažiranja povreda

Italijanski trećeligas Noćerina izbačena je iz tog takmičenja zbog lažiranja u derbiju protiv Salernitane koji je prekinut kada je polovina tima napustila teren zbog navodnih povreda.

Meč protiv Salernitane, koji je igran u novembru, bio je prekinut kada je Noćerina iskoristila tri dozvoljene zamene u prva dva minuta, a petorica igrača su u narednih 20 minuta napustili teren zbog povreda, čime je tim ostao ispod zahtevanog minimuma od sedam igrača.

Italijanska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbalska federacija (FIGC) saopštila je da je klub izbačen u nižu ligu zbog "sportskog prekršaja" i da je kažnjen sa 10.000 evra.

Predsednik Noćerina Luiđi Benevento suspendovan je na tri i po godine, zajedno sa generalnim direktorom Luiđijem Pavarezeom i timskim lekarom Đovanijem Rosatijem.

Petorica igrača su suspendovana na godinu dana, dok su njih šestorica oslobođena optužbe.

Navijači Noćerina su uoči sporne utakmice sa Salernitanom tražili od igrača da ne izađu na teren, preteći im čak i smrću.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Noćerina izbačena iz treće lige zbog lažiranja povreda

Izvor: Dzungla.org, 29.Jan.2014

Italijanski trećeligas Noćerina izbačena je iz tog takmičenja zbog lažiranja u derbiju protiv Salernitane koji je prekinut kada je polovina tima napustila teren zbog navodnih povreda.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.