Nikolić: Ružne scene

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ružne scene

"Pojma nemam šta se tačno dešavalo, bio sam na centru pa nisam najbolje video. Takve stvari zanimaju svakoga, ali mene ne previše. Oba tima su se pozdravila sportski u svlačionici, baš kao i čelnici klubova", kaže strateg crno-belih

Trener Partizana Marko Nikolić je po završetku utakmice sa Radom na Banjici otrčao u tunel kako bi sprečio nemile scene između igrača na putu ka svlačionicama, ali kako kaže njih nije bilo, već se sve rešilo na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sportski način onako kako priliči fudbalskoj predstavi.

Velika frka na Banjici: Everton u klinču sa navijačima Rada!

Ipak, ono što je obeležilo kraj gradskog derbija između Građevinara i Parnog valjka jeste verbalni konflikt između navijača domaćeg tima i veziste crno-belih Evertona Luiza, koji je javno izrazio nezadovoljstvo zbog uvredljivog skandiranja sa tribine na kojoj su se nalazile najvatrenije pristalice Rada.

"Pojma nemam šta se tačno dešavalo, bio sam na centru pa nisam najbolje video. To su ružne scene koje ne priliče utakmici, a onda drama... Takve stvari zanimaju svakoga, ali mene ne previše. Oba tima su se pozdravila sportski u svlačionici, baš kao i čelnici klubova. To je najvažnije. Teški uslovi sa meč, borbena utakmica, ali ne previše lepa za gledanje. Dali smo gol, imali smo nekolikošansi, nije bila neka brijljantna igra, ali došli smo do pobede i to je najvažnije".

Kako vratiti prave ljubitelje fudbala na stadion u Humsku, ali i generalno na tribine srpskih fudbalkih terena.

"To je problem našeg fudbala poslednjih 20 godina.Loša infrastruktura, loš ambijent oko fudbala, nije previše privlačno za prave ljubitelje ove igre. Nismo blizu rešenja, ali verna Partizanova publika nam daje pravu podršku na svakoj utakmici i zahvalni smo joj na tome", rekao je Nikolić.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.